В Україні заборонять продавати домашні сир, молоко, м'ясо

Обговорення подій які трапились в Україні
electron
Постійний користувач

Re: В Україні заборонять продавати домашні сир, молоко, м'яс

Повідомлення electron » 27 травня 2013, 18:51

Jillian писав:
Да нет. Кирдык у нас уже полный. Украина одна из самых отсталых стран бывшего СССР. И перспективы развиваться нет совсем. Не может существовать страна где уровень бедности более 90%. Это надо быть неисправимым оптимистом чтоб разглядывать новые иномарки на улицах и думать что все не так уж плохо. И при этом обсуждаются ВАЖНЫЕ законы по цензуре, языкам, национальным героям и т.п.
Ну не варто вже аж так згущувати барви. Я не буду називати країни які гірші за нас (а то зараз почнеться), варто рівнятись на країни кращі ніж Україна, а таких в колишньому СРСР можна порахувати на пальцях 1 руки, вірніше я знаю тільки 3 країни сусідки на берегу Балтійського моря.
Jillian писав:Напомните мне, пожалуйста, кто-нибудь, когда последний раз рассматривался закон для поднятия экономического положения в стране... Может я запамятовал?
Закони в нас приймаються виключно для підняття рівня життя не українців а покращенців...
Jillian писав:А с другой стороны - за что боролись, на то и напоролись... Сейчас люди такие что нередко и два соседа не договорятся об основании мини-завода. Не то что двадцать. Каждый сам за себя и на остальных наплевать. Так что ждет нас скоро дефолт, как пить дать.
Назвіть мені масові приклади як на заході люди обєднуються і відкривають підприємства??? Поодинокі випадки взаємовиручки і організації і в нас є, а от Ви вважаєте що в інших країнах можуть обєднатись і тільки українці такі гади що ніяк не можуть домовитись? Не варто лукавити в усьому світі фермерство то є виключно індивідуальне господарство, де 1 власник і наймані працівники.
Jillian писав:Как думаете, рабами какой страны мы будем???
Ну і про рабів, кожен сам вибирає бути йому рабом чи ні. Свій вибір Ви я вже бачу зробили...

Відносно теми поста. З одного боку я ніколи не купую молоко в бабок. Поперше я не знаю чим хворіє корова і сама бабка, по друге ні для кого не є секретом де бабки беруть пляшки для молока. І тому не знаючи людину я своїм здоровям не ризикую. Молоко іноді купує дружина, але вона його кипятить. Єдиний молочний продукт який я можу купити то буз, навіть коровячий сир не беру. Але даний закон просто не дасть жити простим селянам, я маю на увазі тих хто жив з продажі молока і тд. Також погано буде те що зникне мясо з базара, колосовське мясо я навіть не обговорюю. Тому зникнення ще й домашнього то буде проблема...
Востаннє редагувалось 27 травня 2013, 19:00 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 27 травня 2013, 19:31

Я лучше поверю бабке с базара чем колосу или тем предпринимателям которые из химии молоко разводят... Бабка может попастся больная, нечистоплотная или взявшая бутылку "сами знаете где",
а колос всегда свою колбасу и мясо "готовит" из отходов неизвестно чего при помощи химии, так же как и молоко, сметана, сыр в магазине - тоже всегда из химии. А у бабки - чаще всего свежее и от настоящей коровы :) Если нет - достаточно "сменить" бабку :)
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Чел век
Постійний користувач

Повідомлення Чел век » 27 травня 2013, 19:46

OlegLOA писав:Я лучше поверю бабке с базара чем колосу или тем предпринимателям которые из химии молоко разводят... Бабка может попастся больная, нечистоплотная или взявшая бутылку "сами знаете где",
а колос всегда свою колбасу и мясо "готовит" из отходов неизвестно чего при помощи химии, так же как и молоко, сметана, сыр в магазине - тоже всегда из химии. А у бабки - чаще всего свежее и от настоящей коровы :) Если нет - достаточно "сменить" бабку :)
или сдохнуть

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 27 травня 2013, 21:02

OlegLOA писав:Я лучше поверю бабке с базара чем колосу или тем предпринимателям которые из химии молоко разводят... Бабка может попастся больная, нечистоплотная или взявшая бутылку "сами знаете где",
Ковбасу і копченості я не купую. Маю коптильню і роблю собі сам копчене мясо і підчеревину, на газі чи на мангалі то вже не суттєво, головне що сам. Також мясо люблю запікати, набагато краще ніж магазинне. Але я казав про молочку, я купую тільки буз іноді сметану (хоча сам бачив як на Червоноармійському коли продала бабка пів каструлі сметани долила молоком, додала Смекту і має знову сметану :lol: ), решта молоко, сир я не беру. Особливо після того як побачив в сирі пісок, землю (дружина вибирала я поруч стояв) при чому земля була не зверху (типа впав в болото), а всередині сиру, просто не процідили молоко..... І такий чистий сир бачив не раз.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 27 травня 2013, 21:09

electron писав:Ну і про рабів, кожен сам вибирає бути йому рабом чи ні. Свій вибір Ви я вже бачу зробили...
Ну так. :D Ти вільний в цьому житті жити як сам хочеш??? Вибір в який піти магазин, чи на якому автобусі їхати на роботу - я не сприймаю як свободу. Ти маєш свободу не працювати, не купувати і не "відповідати статусу"?
Ти вільний від цієї системи, суспільної думки і суспільного впливу на тебе? А знаєш хто формує "суспільну думку"? ;)

Далі буде здоровенний офф-топ, тому сховаю його під спойлер.
Стирю готову викладену думку, щоб не писати самому. :oops:
Так просто, для роздумів:
Принципи прихованого рабства.
Принципи прихованого рабства:

1. Економічний примус до постійної роботи. Сучасний раб змушений працювати без зупинки до смерті, тому що коштів, зароблених рабом за 1 місяць, вистачає, щоб оплатити житло за 1 місяць, їду за 1 місяць і проїзд за 1 місяць. Оскільки грошей вистачає у сучасного раба завжди тільки на 1 місяць, сучасний раб змушений працювати все життя до смерті. Якщо раптом є відкладені гроші, вони повинні бути витрачені на "щось обов'язкове, відповідне статусу", щоб знову працювати до ночі. Пенсія також є великий фікцією, тому що Раб-пенсіонер віддає всю пенсію за житло та їжу, і у раба-пенсіонера не залишається вільних грошей.

2. Другим механізмом прихованого примусу рабів до роботи є створення штучного попиту на псевдопотрібні товари, які нав'язуються рабу за допомогою тв-реклами, піару, розташування товарів на визначених місцях магазину. Сучасний раб залучений в нескінченну гонку за «новинками», а для цього змушений постійно працювати. Гонку за Айфонами пам'ятаємо?...

3. Третім прихованим механізмом економічного примусу сучасних рабів є кредитна система, з «допомогою» якої сучасні раби все більше і більше втягуються в кредитну кабалу, через механізм «позичкового відсотка».

4. Четвертим механізмом змусити сучасних рабів працювати на прихованого рабовласника є міф про державу. Сучасний раб вважає, що працює на державу, але насправді раб працює на псевдо державу, тому Гроші раба надходять в кишеню рабовласників, а поняття держави використовується, щоб затуманити мізки рабів, щоб раби не задавали зайвих запитань типу: чому раби працюють все життя і залишаються завжди бідними? І чому раби не мають частки прибутку? І кому конкретно перераховуються гроші, виплачені рабами у вигляді податків?

5. П'ятим механізмом прихованого примусу рабів є механізм інфляції. Зростання цін при відсутності росту зарплати раба, забезпечує приховане непомітне пограбування рабів. Таким чином, сучасний раб убожіє все більше і більше.

6. Шостим прихованим механізмом змусити раба безкоштовно працювати: позбавити раба засобів на переїзд і покупку нерухомості в іншому місті або іншій країні. Цей механізм змушує сучасних рабів працювати на одному містоутворюючому підприємстві і «терпіти» кабальні умови, тому Інших умов у рабів просто немає і втекти рабам не на що і нікуди.

7. Сьомим механізмом, який змушує раба безкоштовно працювати, є приховування інформації про реальну вартість праці раба, реальної вартості товару, який справив раб. І частки зарплати раба, яку забирає рабовласник через механізм бухгалтерського нарахування, користуючись незнанням рабів і відсутністю контролю рабів над додатковою вартістю, яку рабовласник забирає собі.

8. Для того, щоб сучасні раби не вимагали своєї частки прибутку, не вимагали віддати зароблене їх батьками, дідами, прадідами, прапрадід і т.д. Є замовчування фактів розграбування по кишенях рабовласників ресурсів, які були створені численними поколіннями рабів протягом тисячолітньої історії.
...............................................
І тепер ти кажеш, що ти не раб цієї системи і вільний від неї? Раб не значить в кайданах, а рабовланик не значить із батогом на плантації. Кайдани - це гроші, і віра в те, що щастя можна тільки купити за гроші. Рабовласник той, хто друкує ці гроші і замовляє ідеологію по ТВ.
А у всьому іншому ми, звісно, вільні люди. Можем працювати тут, а можем і там... :D
різниця між рабами ТУТ і ТАМ
Вище викладене, в більшості, стосується НАШОЇ держави. Різниця із заходом лише в тому, що -

коли К.Маркс написав, що "Пролетариату нечего терять, кроме своих цепей" капіталісти ТАМ задумались і зрозуміли, що треба дати щось пролетарію, щоб він чимось дорожив. От і вигадали іпотеку, престижну машину, модний телефон, середній клас...
Але пролетрій не перестав від цього заробляти капітал капіталісту. Капіталісту, що керує світом через гроші. Пролетарій просто почав мати щось окрім "цепей" - віру в ідеологію, що якщо багато пахати, то можна стати щасливим. Раб повірив в те , що треба працювати добровільно і тоді він буде щасливим. А щастя це - престижна РОБОТА, іпотека, машина, телефон, телевізор новий.

У нас же капіталісти забули і 1917рік і роботи К.Маркса,і знову залишають рабам тільки ланцюги... Тому ці всі "принципи звернення в рабство" у нас діють дуже жорстко, а ТАМ трохи пом'якшено.
От і вся різниця. Наявність трохи більше грошей не робить тебе вільним, воно робить тебе вільним у виборі куди потратити гроші, щоб знову до роботи...
В чому щастя? - в хорошій роботі, гарному заробітку.
Так відповість 95% населення. Про що далі говорити?
Востаннє редагувалось 27 травня 2013, 21:42 користувачем Дельфин, всього редагувалось 6 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

SLAVON
Забанен навсегда
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 79 разів

Повідомлення SLAVON » 27 травня 2013, 21:26

Jillian писал(а):

Да нет. Кирдык у нас уже полный. Украина одна из самых отсталых стран бывшего СССР. И перспективы развиваться нет совсем. Не может существовать страна где уровень бедности более 90%. Это надо быть неисправимым оптимистом чтоб разглядывать новые иномарки на улицах и думать что все не так уж плохо. И при этом обсуждаются ВАЖНЫЕ законы по цензуре, языкам, национальным героям и т.п.

Ну не варто вже аж так згущувати барви. Я не буду називати країни які гірші за нас (а то зараз почнеться), варто рівнятись на країни кращі ніж Україна, а таких в колишньому СРСР можна порахувати на пальцях 1 руки, вірніше я знаю тільки 3 країни сусідки на берегу Балтійського моря.
Самое смешное что
Информационное агентство «Regnum» определило самые «убогие» в экономическом плане государства. Из 215 исследованных стран последнее место заняла Литва; Латвия по темпам экономического роста стоит на предпоследнем месте, следом за ней — Эстония, хотя эстонская оппозиция считает, что самая тяжелая экономическая ситуация сложилась именно в этой стране. В качестве доказательства центристская партия Эстонии приводит полностью разваленную экономику страны, опустошенный пенсионный фонд, наличие ста тысяч безработных и предприятия, уже не принадлежащие эстонскому народу (проданы иностранному капиталу).

В пятерку самых экономически отсталых стран входят также Украина и Армения.
Статья целиком http://vlasti.net/news/81349 прочтите,там много чего интересного.
Востаннє редагувалось 27 травня 2013, 21:28 користувачем SLAVON, всього редагувалось 2 разів.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 27 травня 2013, 21:46

Але я чомусь так думаю що багато хто з нас хотів би так погано жити як в Прибалтиці... Я ж казав не про темпи росту, в нас темпи дуже великі. Я про якість життя...
До речі Ви хоч поцікавились що то за Регнум? http://ru.wikipedia.org/wiki/Regnum Це російське інформаційне агенство. А про "любов" росіян до прибалтів, а особливо Естонії (особливо після цурису з памятником в Талліні) ні для кого не секрет... Тому я скажу фразою класика: не читайте радянських газет. Так інших же немає. Так ніякі і не читайте.
phpBB [video]

SLAVON
Забанен навсегда
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 79 разів

Повідомлення SLAVON » 27 травня 2013, 23:35

electron писав:Але я чомусь так думаю що багато хто з нас хотів би так погано жити як в Прибалтиці... Я ж казав не про темпи росту, в нас темпи дуже великі. Я про якість життя...
До речі Ви хоч поцікавились що то за Регнум? http://ru.wikipedia.org/wiki/Regnum Це російське інформаційне агенство. А про "любов" росіян до прибалтів, а особливо Естонії (особливо після цурису з памятником в Талліні) ні для кого не секрет... Тому я скажу фразою класика: не читайте радянських газет. Так інших же немає. Так ніякі і не читайте.
phpBB [video]
Это правильная газета?Мне такое можно читать?
Украинцы оказались одной из самых патриотичных наций бывшего СССР
Каждый пятый украинец хочет работать или учиться за границей, и каждый шестой стремится перебраться туда навсегда. Об этом свидетельствует опрос Всемирного исследовательского агентства Gallup, проведенный среди граждан бывшего СССР.
http://podrobnosti.ua/society/2010/08/12/707659.html если да,то спасибо.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 28 травня 2013, 07:57

Не варто перекручувати слова. Я просто вказав на мяко кажучи упередженість ІА з попереднього поста. Читайте те що хочете, але не варто видавати це за чисту монету при цьому навязуючи мяко кажучи хибну думку іншим. Вам хоч самому смішно від того що прибалти самі бідні з колишнього СРСР? Тоді Молдова, Грузія, Азейбайрджан значить не були республіками СРСР, чи вони якось по другому визначали бідність, що є самі бідні, але є ще най самі бідніші??? Варто трохи відсіювати інфру в неті.

vailender
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення vailender » 28 травня 2013, 09:30

Ну по крайней мере то что семенами для посева в мире торгуют всего лишь несколько корпораций это правдаи вполне вероятно чтоб иметь постоянную прибыль они модифицируют эти культуры чтоб привязать потребителей к себе.
ПС: Сергей Тармашев «Наследие», фантастика но вмещает много интересных мыслей на эту тему.
Жизнь бьёт ключём....и всё по голове...

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”