Котедж в Мигово ( потрібні відгуки, поради).

Як відпочивають наші користувачі
Відповісти
oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 01 червня 2015, 20:15

http://www.karpaty.info/ua/uk/ch/vz/myhovo/ список величенький,фотки фотками, а я крім лижної траси і лісу по гриби там ніде не зупинялася. Хочемо котедж, будинок , на 2 дні зняти, з басейном , гарним краєвидом, мангалом, дитячою зоною. Поділіться відгуками хто де там зупинявся, ціни, норм. господарі і т.д.
Дякую. *hi*

1llus1on
Активіст
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 7 разів

Re: Котедж в Мигово ( потрібні відгуки, поради).

Повідомлення 1llus1on » 01 червня 2015, 20:33

Можу порекомендувати http://www.karpaty.info/ua/uk/ch/vz/myh ... ok.maydan/
О67-771-76-О6 Мої товари ОЛХ SkyLots NewAuction

bandera77
Поважний користувач
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення bandera77 » 01 червня 2015, 20:44

Я був тут - http://www.karpaty.info/ua/uk/ch/vz/myh ... ty.myhovo/. Перед самим Новим Роком. Є сенс їздити компаніями людей на 8-12 людей, тоді нормально виходить винаймати цілий котедж.
Бог там, де всім добре.....

oberig
Модератор

Повідомлення oberig » 04 червня 2015, 12:35

що по розвагам рекомендуєте? квадри, джипінг........ де ,скільки?

oberig
Модератор

Повідомлення oberig » 15 червня 2015, 10:09

Були тут http://www.karpaty.info/ua/uk/ch/vz/myh ... els/flori/ , рекомендую ! Все супер , місця багато , в котеджі є все,що необхідне,в 1 котеджі компанія 10 дор.+ діти малі розміщається шикарно, всі задоволені.
По грошам 2000 ( в суботу в 11,30 приїхали оплата рахується до неділі 15,00 ,але доплатила 200 грн і були до неділі до 20,00 )

cazacioc
Активіст
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення cazacioc » 20 червня 2015, 12:44

oberig писав:Були тут http://www.karpaty.info/ua/uk/ch/vz/myh ... els/flori/ , рекомендую ! Все супер , місця багато , в котеджі є все,що необхідне,в 1 котеджі компанія 10 дор.+ діти малі розміщається шикарно, всі задоволені.
По грошам 2000 ( в суботу в 11,30 приїхали оплата рахується до неділі 15,00 ,але доплатила 200 грн і були до неділі до 20,00 )
Привет.
Вопрос по шато - басейн у них реально подогревается? А то нам с детьми ехать - хочется покупатся.. .
И куда еще можно в округе сходить ?
8-)

oberig
Модератор

Повідомлення oberig » 20 червня 2015, 13:36

cazacioc писав: Привет.
Вопрос по шато - басейн у них реально подогревается? А то нам с детьми ехать - хочется покупатся.. .
И куда еще можно в округе сходить ?
так басейн гріють, друзі взяли з собою дитячі малі басейни, так обслуговуючий персонал наповнив їх дуже-дуже теплою водою, а потім дітям там набридло і вони хлюпались у великому,а нарукавниках і кругах. Дуже хороша дитяча площадка,батут пісочниця,гойдалки.

Мангали всюди ,дрова,топірець все дають, посуд в будинку весь що потрібен на 10 чол. і чашки і стаканчики рюмки,виделки,ножі, тарілочки пласкі і глибокі,і кастрюльки і сковородка, штопор,половник і т.д.тому лишнє не тарабаньте з собою.

Трохи далі є прокат квадроциклів, велів, по домовленості організовують екскурсії ,рафт,коні.

По кругу ліс,альтанки,і інші такі котеджні містечка,трохи далі можна поїхати до річки і глибше в ліс по гриби чи до малинових насаджень ( ми в минулому році збирали), ще глибше далі в ліс ,можете полізти вгору до каплички на вершині, краєвид неймовірний звідти .

Метрів 300 ( вже на територію г.к. Мигово) знаходиться ресторан , швидке харчування і піцерія , тепер ми там не були,бо їжу з собою брали, але я там взимку буваю ...піцерію рекомендую.

coverr
Активіст

Повідомлення coverr » 20 червня 2015, 20:01

Схоже на рекламу

oberig
Модератор

Повідомлення oberig » 20 червня 2015, 20:53

coverr писав:Схоже на рекламу
:)
мене вживу знають пів форума , всі знають чим я займаюся, і рекламую тільки свою власну справу ,а не займаюся бото-рекламою за гроші !
Не можна в усьому бачити підвох і самовигоду. Я ще 1 числа створила тему з зрозумілим питанням, так як людей багато і точно хтось десь там був, потім виклала свій досвід по цьому питанню, що тут поганого? може ще комусь згодиться.

п.с. ой а я в 1 повідомленні на карпати.інфо ссилку кинула, це теж реклама чи я просто поділилася посиланням?

п.п.с. в мене в підписі 2 свої реклами, забрати? Вам заважає? все закритися в ракушку і ні-чо-го ні-ко-му ні-ко-ли не говорити і не запитувати? ;)

Відповісти

Повернутись до “Відпочинок”