заявляю свою позицію, як користувача цим форумом:
Я, особисто, оголошую мовчазну забастовку.
Позиція користувачів-старожилів на форумі - "пусте місце" для адміністрації. Намагання, спільнми зусиллями зацікавлених користувачів, зробити з цього ресурсу ЦІКАВИЙ для багатьохмісцевий форум та зручний для багатьох ресурс для "купівлі-продажу" - то марна справа. Форум розвиватиметься так, як хоче адмін/модератори, а не так, як зручно було б це робити користувачам цього ресурсу.
ТОМУ,
більше ні однієї теми, яка стосуватиметься серйозних, цікавих тем, і яка не має відношення до "Барахолки" я не викладатиму і не коментуватиму. Я залишаю за собою право створювати теми виключно із тематики цього ресурсу - "купівля-продаж".
Приходити в СВОЇ комерційні теми на форумі я буду, але більше. Я просто підтримуватиму свої теми на торговій площадці.
Ні однієї більше пропозиції на рахунок покращення функціонування форуму, чи ідеї в подібному руслі від мене не буде протягом визначеного терміну. Я не прикладатиму більше зусиль до цікавого, корисного і різноманітного наповнення форуму. До наповнення чимось іще, окрім тем "барахолки".
Я перестаю бути активним і зацікавленим користувачем. Це мій протест на ті події, і те ставлення, яке проявила адміністрація до активних старожилів-користувачів. Все це є в багатьох темах на цю тематику на форумі.
Форум від цього не помре, але і я без нього не помру.
Оголошує свій протест строком до 01.01.13. А може і далі.
Ця тема створена НЕ для обговрення, тому я одразу закриваю.
Ця тема створена, щоб пояснити свою позицію, зіслатись на неї, і не повторювати всім це саме.
Це просто мовчазна не згода щодо ставлення адміна і модераторів до побажань користувачів.
На знак протесту розміщую в себе в підпису ось цей дуб.

Як знак твердості своїх переконань та знак "непрошибаемости" адміністрації.
Я не хочу більше нікому нічого доводити чи переконувати. Я просто мовчатиму.
МОВЧУ на знак протесту.
Якщо я буду потрібен, шукайте мене в ПП і в моїх старих темах.
Всім успіху у цій не легкій справі - житті тут і зараз.
Вячеслав.