Рыбалка! Весна 2014
- maestro
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 7 разів
Рыбалка! Весна 2014
Сегодня был теплый денек. Еще таких 2-3 дня и можно уже рыбачить по белой рыбе.
Кто где был? Что слышал? Что с нашими ближайшими озерами?
В общем о рыбалке 2014 года.
Прошлогодняя тема
http://forumcv.net/viewtopic.php?f=4&t=8960
Прошлогодняя тема
Востаннє редагувалось 09 квітня 2014, 02:09 користувачем Anonymous, всього редагувалось 1 раз.
Re: Рыбалка! Весна 2014
Да с 1-го апреля действует запрет, но в то же время на 1 удочку и 1 крючок можно ловить, насколько я помню.
Лично я 23.03 был на Днестре в районе Грушевки, клева тупо не было, взял одну плотвичку с ладошку. И 29.03 был на "Рыбачке" (Вижницкий р-н), взял 6 зеркальных карпов с ладошку и толстолоба. Пока все.
Лично я 23.03 был на Днестре в районе Грушевки, клева тупо не было, взял одну плотвичку с ладошку. И 29.03 был на "Рыбачке" (Вижницкий р-н), взял 6 зеркальных карпов с ладошку и толстолоба. Пока все.
zx_53 писав:а зараз не діє заборона на вилов у звязку із нерестом?
На озерах заборону визначає власник. ;)maestro писав:Сегодня был теплый денек. Еще таких 2-3 дня и можно уже рыбачить по белой рыбе.
Прошлогодняя тема
Плюс можна ловити в визначених місцях на Пруті, Дністрі і водосховищі. На 1 гачок і не перевищувати норму вилову.
Я був до заборони на Пруті, голавль ще не активний.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- SAWA
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 4 рази
на выходных были на Дн.водохранилище(Макаровка),некрупный лещ и крупная плотва :D
клев на 3-,вода еще холодная.
хищника нет.
клев на 3-,вода еще холодная.
хищника нет.
Востаннє редагувалось 11 квітня 2014, 08:11 користувачем SAWA, всього редагувалось 1 раз.
Хижак там бушував пару тижнів назад. Знайомі були. Зараз вже ніхто не хоче їхати. Сорі, але по 13-14 грн літр соляри пертись 100-120 км в одну сторону, щоб половити на 1 гачок та ще і коли кльов кволий це мазохізм. :D
- maestro
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 7 разів
Правильных рыбаков это никогда не останавливало :Delectron писав:Хижак там бушував пару тижнів назад. Знайомі були. Зараз вже ніхто не хоче їхати. Сорі, але по 13-14 грн літр соляри пертись 100-120 км в одну сторону, щоб половити на 1 гачок та ще і коли кльов кволий це мазохізм. :D
Нехай я не правильний, але самому їхати на таку відстань не розумно. Тому я поки почекаю, поки потепліє і я зможу поїхати з родиною на пару днів.
- SAWA
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 4 рази
не вкурсе,что там бушевало,но в первых числах мартаelectron писав:Хижак там бушував пару тижнів назад. Знайомі були. Зараз вже ніхто не хоче їхати. Сорі, але по 13-14 грн літр соляри пертись 100-120 км в одну сторону, щоб половити на 1 гачок та ще і коли кльов кволий це мазохізм. :D