кури не куриш?S.T.1.M17 писав:Кури не курю і Вам не раджу. Томущо погано впливає на здоров'я.
а хіба їх хтось курить? їх їсти треба ;)
кури не куриш?S.T.1.M17 писав:Кури не курю і Вам не раджу. Томущо погано впливає на здоров'я.
Аналогічної думки :)Pan1sh3r писав:не курив, не курю і ніколи не буду, від цього немає ніякого змісту і користі
також дуже засмучує коли дівчата курять, майбутні матері не розуміють, що потім моме бути гірше та і взагалі дівчинра і цигарка це несумісні речі
Цілком згоден,ех якби ж це правильне мислення про наслідки було в тих хто цигарку в руці тримаєPan1sh3r писав:не курив, не курю і ніколи не буду, від цього немає ніякого змісту і користі
також дуже засмучує коли дівчата курять, майбутні матері не розуміють, що потім моме бути гірше та і взагалі дівчинра і цигарка це несумісні речі
Это до или после того как на руках относишь в постель мужиков?Anekdot писав:Не курю.
Но трубку мира готов курить каждый день.
Повністю згоден! Був у мене випадок. Десь гуляю містом і бачу двох симпатичних дівчат, одна з яких мені сподобалась і захотілось до неї підійти та познайоматись. Коли вже знаходився від неї недалеко (приблизно в 5 метрах), то раптом побачив у неї сигарету, з якої вона щойно зробила затяжкуPan1sh3r писав:не курив, не курю і ніколи не буду, від цього немає ніякого змісту і користі
аналогічно!!!!! така ж ситуація була ,і подібна була не одноразово!AntohaCV писав:Повністю згоден! Був у мене випадок. Десь гуляю містом і бачу двох симпатичних дівчат, одна з яких мені сподобалась і захотілось до неї підійти та познайоматись. Коли вже знаходився від неї недалеко (приблизно в 5 метрах), то раптом побачив у неї сигарету, з якої вона щойно зробила затяжкуPan1sh3r писав:не курив, не курю і ніколи не буду, від цього немає ніякого змісту і користі
також дуже засмучує коли дівчата курять, майбутні матері не розуміють, що потім моме бути гірше та і взагалі дівчинра і цигарка це несумісні речі... Мені вже перехотілося до неї піходити :(