Почитати можні і тут
1. Росія - територія Росії(татарам знову прийдеться виїхати, як зараз і натякають їм...)
2. Ахметостан+Янучарство... якось поділять
3. Гуцули-беріть кому треба!
4. Царство київських олігархів
5. Солодка країна - Порошенівка(до речі одні з найкращих земель) зі своєю диркою в кордоні.
6. Дирка в Європу - волость місцевих контрабандистів під керівництвом...

7. Дніпровський клан(Кучмівщина)
8. Росія - філіал номер№...(прекрасні родючі землі, що власне і хотілось)
9. Регіональщина - території інших кланів регіоналів( Колісніченко, Ефремов і так далі...) АБО Янучарство скоріше, оскільки там сланцевий газ, де Яник має долю.
Ну десь так.
Потихеньку так до федералізації йдемо - спочатку Медведчука кум Путін для цього надоумив, потім Медведчук пише закон про референдум, де питання федералізції може прийматись. Тепер "вчені" з подачі регіоналів виносять на розляд кланів варіант поділу "по пару сотень душ холопських". Потім прийняття цього закону про адмін реформу, а потім...
Про те що розкол і протистояння між регіонами йде "на повну катушку ", я взагалі мовчу..
Якщо хтось має якусь інфу про інші варіанти назв чи впливу - новостворені волості перейменуємо. :D
Цікаво все таки - Карпатський регіон втримають кучкую Свободівці, чи поділяться із ЕС?
І що найкраще - у нас залишаються КОРДОНИ в Європу. Хочете в Європу? Купуйте візу Карпатської волості і платіть за проїзд. :D
PS. Моя позиція - я не проти. :D